Byebye & Hooters.

Att säga hejdå till Lisa var inte lätt, tårar & många farväl kramar blev de innan hon drog på sin tjejkväll. Själv så skulle jag ju tillbringa några timmar till med mina godingar, Connor & Kaden + pappa Jeff på restaurang Hooters. Om man är i USA så måste man absolut besöka Hooters. Det var verkligen en upplevelse, länge sen jag skrattade så galet mycket. 
   Ett skrattanfall var när Connor verkligen inte kunde sluta stirra på bruden med stora bröst på menyn eller vår servitris. Det andra minnet för livet var när Kaden verkligen ville ha en Hooters tröja + att han fick den signerad av alla brudar + att vi tog en hel del kort, ojojoj - minne för livet säger jag bara. 
   Senare in på kvällen kom vi till den ledsna biten, då det var dags att säga farväl. Kommer nämligen inte träffa dem nå mer nu innan jag lämnar United States of America för att åka hem till Sverige om 5 dagar. Ledsamt men sant, tack & lov så fick jag en hel del kramar & pussar. När Connor & Kaden säger de tre betydelsefulla orden till mig, värmer verkligen mitt hjärta. Jag menar, det är omöjligt för mig att låta bli att gråta när de säger I love you Lovisa. 

      
  
  

Kommentarer
Postat av: Eva

Var roligt att du ha blogg gumman. Får komma ihåg att kika in här emellanåt =). Puss å Kram

2008-07-24 @ 18:34:17
URL: http://evokenivo.blogg.se/
Postat av: ErikT

Jobbiga arbetskläder! :P haha

2008-07-25 @ 09:29:59
URL: http://eriktegenfeldt.blogg.se/
Postat av: Noomi Franceen

nu är bloggen tillagd på bloggkoll och visst ska den lusläsas av din blivande klasskompis =) Sköt om dig girl !

2008-08-13 @ 11:50:38
URL: http://noomif.blogg.se/
Postat av: martina

ja kan man säga att jag gjorde.. (:



Skulle du vilja få hem gratis presentkort från hm, gina tricot och jc direkt hem i brevlådan bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka dig in här och bli medlem: Bli medlem http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1851

2008-08-25 @ 11:32:15
URL: http://martinamoregaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0