lake house.

Nu sitter jag har hemma hos Jackie & Ed (skriver for dig mor som vill veta vem jag ar hos) tillsammans med Carolyn och bara hanger & vantar pa middagen.. -skulle bara meddela er att jag aker till the lake house nu for att tillbringa min helg dar.. Jag lamnar min dator hemma sa blir val att skriva igen typ pa mandag eller sa..

Pratat i telefon med bade Lars, Pappa & Annie idag :D  vilket ar mycket mycket trevligt !
Jakob, lars, anna, christian, carro & snart peter & elin (allihopa) ar ju dessutom hemma i Ludvika nu & jag sitter har i USA - gash, vad jag saknar dem ! Jaja, nasta Ludvika Festen kommer jag defenitivt vara hemma & ta hand om min familj & vart cafe, helt klart. Jag pratar ju iaf med nagon av dem varje dag sa jag haller mig uppdaterad - vilket ar perfa! 
  

pusshej.

Mitt hem sommaren 08...


Om du missat det så tillbringar jag min sommar i United States of America & det är mer än underbart : ) !
Tänkte nu berätta för er nära & kära om hur jag bor & lever här borta.. Mitt bashem är hos Teresa & Bill med deras tre barn Roxanne 19 år i juli, tvillingarna Colleen & Kelly som blir 13 i augusti & hunden - vår allas bebis, Ginger (även kallad Gigi) Jag bor alltså hemma hos familjen Russell mesta dels av min vistelse här. Teresa har inom de två senaste åren genomgått höftoperation, precis som min mor gör nu, så hon jobbar hemifrån med att hjälpa brorsan med bokföring (pappersarbete iaf) på hans företag. Bill däremot - han jobbar & jobbar halva dagen för att sedan ligga i poolen resten av dagen, nejdå inte så illa.. Roxanne går en slags cosmetic utbildning, på ett år. Hon är ju snart 19 så hon har ju burit den där berömda kappan med hatten på hennes examensdag. Istället för college valde hon att gå den här utbildningen nu på ett år, så det är vad hon gör. Klipper, "manikyrar" & "pedikyrar" m.m. folk hela dagarna.. Nog för att hon blir klar med skolan i augusti då hon får sin licens men de tråkiga med detta är att hon inte har något sommarlov innan dess. Hon går i skolan oftast mellan 8-17 varje dag & därefter åker hon direkt till jobbet så mycket fritid har inte flickan. Men hon & jag hänger långa nätter i ändan & på helgerna då jag är hemma. Russells har sett mig som en i familjen ända sedan första dagen & tjejerna ser mig som deras syster men de är också skönt att jag & Roxy blivit vänner, liksom vänner på riktigt. Kelly & Colleen har däremot sommarlov så på dagarna är jag oftast med dem, också trevligt. Jag märker dock att man mognar, växer & förändras mycket mellan åren 12-17 år så vi ligger inte på samma plan, men jag försöker acceptera det ändå & umgås med dem på dagarna tills Roxanne är hemma. Annars så är jag en hel del med Teresa, love her & Gigi såklart - hon & jag tar ofta våra lilla små upptäcktsfärder.. 
   Mina rutiner än så länge är att varje torsdag är det swim meet, alltså en simtävling för tvillingarna. Efter det så är de girls night out som Teresa kallar det , ibland hakar även Billy på, då vi går ut & käkar - oftast Taco Bell tillsammans med de andra simmarna. En gång i veckan har vi poolparty här hemma hos oss, eftersom vi har poolen. Pool är vanligt här i USA men oftast tillsammans med andra, typ som att ett kvarter har pool. Men Russells har en privat pool på bakgården (se bild nedan). Från och med nästa vecka ska jag börja jobba (volontärs jobb iofs) på ett slags ålderdomshem på måndagar & onsdagar - mellan 1-5 PM, fick välja tiderna & antal timmar/dagar helt själv, superskönt. Väldans mycket jobb blir de inte men iaf någonting så de känns bra. Mina andra rutiner är att jag åker till Lake House (Jackie & Eds "sommarstuga" vid vattnet") typ varannan helg - underbaaaart :D 
   Maila eller kommentera om du vill veta mer.. 
   Här kommer lite bilder på huset m.m. så du får en uppfattning om hur de ser ut också : ) enjoy !


Familjen Russells hus! 

Taget från bakdörren ut mot baksidan


Bakdelen av huset :P


Lovisa & familjens hund Ginger


Roxanne 


Huset min mor bodde i när hon var här i min ålder. 

min söndag.

Dagen började med en gudstjänst i kyrkan. Gick med familjen Russell som går till en katolsk kyrka på över 1000 medlemmar, så kyrkan var fullsatt på den mässan jag var på. De har flera mässor per varje söndag eftersom dom är så många.. I alla fall, gudstjänsten var såklart väldigt annorlunda till vad jag är van vid, mycket regler hit & dit. Själva predikan & härligheten i församlingen var dock jätte skön, love it. 
   Efter kyrkan så blev de Starbucks med Roxanne : ) Vi plockade därefter upp Alex & åkte mot Ledgends. Nu var de shopping som stod på listan - weeehoo ! Så vi åkte till ett STORT (och då menar jag verkligen stort & inget kupolen) shoppingcenter, outdoor iofs så vi fick känna på värmen emellanåt alla air conditionisar.. :P Inhandlade en hel del kläder/skor som lätt kan komma till användning, yeeeahj ! 
   Vid 5.00 PM tiden åkte vi ca. 40 minuter ifrån Kansas City till - Leavenworth för att besöka Roxys vän Karen.. Karen är gravid & bor med sin make men vi var allihopa hos hennes föräldrar eftersom dom har ett större hus med pool och allt.. Jätte fint hus typ ute på landet men ändå nära till allting förutom grannar.. haha.. Där blev det tacos & bad i poolen, super mysigt ! Massa bus med sötinghunden Zoe blev de också : ) 
   Fick min lugg klippt när vi väl var hemma, äntligen. just ja, kanske jag  inte sagt - roxy är frisör m.m. så allt sånt fixar hon. När alex väl flugit ut så blev de tjej & peptalk med Teresa & Roxanne, välbehövligt & trevligt. 

   
Vi är två flickor som gillar Starbucks med sina kalla kaffe drinkar i denna heta värme!
      
Gravida Karen & poool : ) 
   
De söta hundarna ! 


IHOP : )

Igår var vi och kollade på Colleen & Kelly som spelade 3 mot 3 i indoor soccer, intressant.  
Gårkvällen började med att Roxanne plockade upp mig efter att hon slutat jobbet.. Jag, Roxy, Vanessa, Justin, Shelby & Alex hängde hos Alex ett tag innan vi vid midnatt drog till 
IHOP - International House of Pancakes, störtskönt ställe ! När jag kände mig tillräckligt inrökt 
(många i min ålder röker här, de flesta av dem jag umgås med dessutom) & hade lite ont i 
huvudet så bad jag om skjuts hem strax innan 02.00 och lämnade därmed gänget.. 
Här kommer ändå lite bilder, enjoy !

  
Shelby, Roxy & Alex 

bilder..

Här kommer bara lite bilder från min midsommarafton : ) 


Roxanne & Lovisan : ) 

         
Shelby min störtsköna kompis : ) 

Den gosiga ormen tillhör Alex. 

Söndag morgon..

Japp - då var de dags att gå till kyrkan, de ska bli spännande. 
Tjejerna har förvarnat mig på att det kommer bli booooring men vi får väl la se. 
Gårkvällen var riktigt trevlig, skriver mer om den senare & bilder kommer. 
+ att jag också ska fortsätta berätta om den här dagen, söndag då jag & roxy ska och shoppa 
m.m.! som sagt, skriver mer sen om allt det där.. 

Stort GRATTIS till 
världens bästa Maja, 
Paul Persson,
Oscar Lundberg
& Mikaela Sundin

Kramhej. 


min midsommaraftonskväll

Ja, i år firade jag en amerikansk midsommarafton - alltså ingen alls.. 
   Strax efter tio på kvällen kom Roxy (18 år, hon som jag bor med), Alex(19, roxys pojkvän) & Shelby (17, störtskön kompis) hit för att plocka upp mig. Starbucks hade då precis stängt så de blev inge kakor eller kaffe den kvällen.. Istället åkte vi till SONIC, mycket intressant drive in ställe, haha. Bjuden på glass- mums.
   Typ tio minuter innan elva var vi på plats i biosalongen (bjuden på biobiljett av Alex) för att se filmen The Happening. ojojoj, vi både grät & skrattade igenom hela filmen, så värdelös. Alltså varför lägga pengarna på en sådan film ? Filmen hade ju bra skådisar, en av mina favoriter så den delen gillade jag men själva filmen var ett skämt, haha. Efter filmen tog vi våra tre bilar (dom är ju över 16 så självklart att de har bil & körkort här i USA, inte alls avis) & åkte hem till Alex där det blev mys med hans orm & Family Guy. 
   Strax efter 02.00 då jag var hemma blev de ett samtal med mor min (där kl i Sverige var 09.00) innan jag somnade ganska snabbt.. 

Tack för alla trevliga midsommarhälsningar från Sverige :) 

börja jobba?

På förmiddagen var jag & Teresa på ett hem för äldre där jag fyllde i blanketter & sökte för volontärs jobb. Jag kommer jobba där mån & onsdagar nu i några veckor för att få öva min engelska ännu mer & dessutom hjälpa till & även få göra något annorlunda.. Ser faktiskt fram emot det, hoppas på att de blir bra.
   Vi var även hos Andy idag, eller på firman hans.. För dig som inte vet så är det Teresas brorsa.. Jag fick massage för huvudvärken & dessutom satte dom i några elektroniska grejer i ryggen på mig & han knäckte min nacke. Var livrädd till en början men efteråt så kändes det riktigt skönt faktiskt. Kan ju berätta att när vi kom dit så hade de hänt en olycka tidigare på dagen.. Någon dam, ganska ung till och med, hade visst av något skäl råkat köra rakt in i fönstret/väggen på kliniken (eller vad man nu kallar det) så den är rätt så kvaddad & de ligger glas överallt.. men dom är redan igång & fixar det.. Rolig födelsedagspresent Andy fick då, noot - men men.. thats life ! KLANTIG KVINNA SÄGER DÅ JAG IAF. 
   Kvällens planer är att umgås med Roxanne, Alex, Shelby & Hanna - ska bli skitskoj, ser fram emot det : ) Alex (Roxannes pojkvän) älskar kaffe & Starbucks så han ska ta mig dit så jag till slut får mitt "starbuckskaffe" ! Sen kanske de blir bio eller så, de återstår att se - skriver kanske mer om det senare.. 
 Nu ska jag gå & hjälpa till med middagen som vi precis varit & handlat, jummy !  



In God We Trust





Thanks.. 



swim meet

Natten var inte trevlig, pga att jag inte kunde sova med mina blåsor på tårna - aaaaj ! Vaknade med huvudvärk så låg i sängen till 12.00 så de blev ingen runda.. Men mina små fula onda grejer på tårna mår iaf bättre nu senare på dagen, tack & lov - så kanske en runda i parken i morgon.. Hoppas* 
   Mot sena eftermiddagen åkte vi till swim meet där tjejerna var redo för att simma igen.. De hann precis hoppa i plurret för att värma upp då speakern säger att alla måste gå upp ur vattnet för de började åska/blixtra & ev. varning för tornado. Under 30 minuter satt vi i bilen & väntade på att vädret skulle ge sig eller att  tävlingen skulle ställas in, och de sistnämnda blev det.    
   Min familj & Mary med hennes två barn åkte till en restaurang där det blev taco igen för min del : ) Nu har vi precis kommit hem & ska till att se en film.. Haha, som vi typ har gjort hela dagen. Vi har bara latat oss framför tvn med CSI, Gilmore Girls, OC, One tree hill m.m. så alla ni som känner mig ang. serier vet att jag stor trivts idag :D 



Saknar min annie. 
SAKNAR DALAGÅRDEN ! 
gosh, min första sommar utan mitt hem (dg), det verkligen svider i hjärtat.
Men är glad för dom som är där iaf : ) 
Ta hand om mitt hjärta åt mig är ni snälla, pusskram. 

bilder..

Mor med flera har bett om lite bilder - här kommer några : )
(För er som är lite nya med blogg, klicka på bilden så får du se den i större format.)


 Favorit : )
Sköna Ed, stor favorit ! 
Jackie & Eds Lake House !
Jackie & Eds Lake House

Ute på en liten tripp med storbåten. 
Teresa & Bill vid poolen : ) 

nejdu, nu börjar ni snart vakna hemma i Sverige så dags för mig att sova, pusshej. 

Gabriella min vän..

Gabriella
Jag saknar dig ! Din dagbok är den bästa - ever, love it ! 

skööön dag !

Rundan i morse var skön, mycket folk i parken eftersom det är finfint väder. 
Teresa tog mig till en bra bokhandeln där jag inhandlade fem böcker, bla. the notebook & dessutom en bok av Henning Mankell som chockade Teresa att de hade svenska författares böcker här i United States, haha.. 
Mot kvällningen blev det middag på baksidan (vid poolområdet) där jag åt min första hemlagade BBQ här i U.S. 
Nu har vi precis kollat klart på en film & jag har ätit deras favorit popcorn - popcorn gjorde i SOCKER, haha !  Teresa & Bill har åkt till en bar nere i downtown & Roxy kom precis hem så nu åker jag med henne på en tur med bilen... 
Även fast jag har det fruktansvärt bra här så kan jag erkänna att jag saknar er där hemma ! 
Vad jag saknar mest är i alla fall Dalagården, det är en sak som är säkert. Ni som ska dit över midsommar & läser detta innan, hälsa DG från mig & njut lite åt mig också, thanks ! pusshej. 

Mina små favoriter : )
Mina favoriter - helt klart : ) 

POOLPARTY :D !

Idag har varit en skön dag.. Gick upp relativt tidigt för att åka till banken med Teresa, de gick fint btw ! 
På hemvägen hämtade vi upp flicksen från deras simträning.. Sen kom Grace (Christi & Clints dotter) hit och vi skulle vara barnvakt åt henne för Christi behövde fixa lite grejer utan dottern springandes runt benen.. 
Jag & Teresa åkte till "Groceray store" - haha ,det var kul ! Handlade mat & annat smått&gott.. 
Mot eftermiddagen fixade vi allt inför poolpartyt och strax efter fyra började folket droppa in.. Poolpartyt brukar vara hos Teresa & Bill eftersom dom har en privat pool, så de kommer säkert bli fler för min del innan jag drar hem. Kvällens appetizers & badande i poolen var riktigt nice : ) Fick träffa ännu fler som jag inte mött tidigare, okej - när jag var här 94 så träffade jag många av dem, men ändå.. Hängde med Roxy och hennes vänner (pysar i min ålder) som var mycket trevligt.. 
Senare så tog jag, Roxy & Emelie bilen och drog ut en sväng. Besökte Shelby (Roxys vän som är i min ålder) och hennes africanfriend som jag gillar galet mycket redan ! Störtsköna tjejer.. Vi hängde där ett tag men sen så drog vi hemåt.. 
Nu ska jag ta & kila till mitt rum och försöka somna, pusshej. 

Shoppingrunda.

Idag fick jag sällskap på min runda i parken via telefon med Christian - mycket trevligt : ) 
Är nu hemma från en shoppingrunda som jag varit på med Colleen & Kelly. 
Jag har köpt en vit typ klänning, ett fint linne, ett par skor, hygienprylar, två t-shirts, två par shorts... Hittade dessutom en jääääättte fin klänning men de var nå fel på dragkedjan så jag köpte den aldrig. Men däremot så köpte jag en annan fin klänning som jag ska ha på Linda & Oscars bröllop - weeeho, det är snart ! Så lycklig för dem : ) 
Hittade lite annat smått och gott också som jag ska återvända till för att ev. köpa. 
Nu har jag precis pratat med mamsen (väckt henne igen, opps :P) och ska snart ta cykeln för att dra en runda med Colleen & Kelly - så nog med bloggandet för denna stund.. 


Johannorna, kul att ni läser - miss you guys ! 


hemma igen.

I Fredags efter att ha haft en lugn förmiddag med Teresa åkte jag till Jackie & Eds house !
OH MY GOD - vilket fint  hus ! Dom bor vid en golfbana, i ett stort & fint hus.. Jackie är precis som Bree i Desperate Housewives, för den som vill ha en förklaring på hur hon är gällande mat & städning - haha ! 
Vi packade in oss i bilen (Jag, Jackie & Ed) och åkte till deras "Lake House" (vid Lake Wabaunsee för den som vill leta upp det). Samma chock som tidigare för mig när vi kom dit också, huset är verkligen jääääätteee fint & ligger precis vid vattnet, en sjö så de är dessutom varmt. Huset är typ i samma storlek som Dragonstigen 9, huset. Jag fick mitt egna sovrum (med eget badrum & dubbelsäng såklart) som jag kommer ha över sommaren då jag besöker Lake House. Huset har annars 6 dubbelsovrum med badrum + ett gästhus så de får plats en hel del människor där.. Gården är ganska så stor och nere vid vattnet finns 2 Jetskies, ett poolhus, en båt + att vi denna helg satte upp en Diving board (trampolin). Eds brorsa Steve bor tvärs över gatan så han & hans familj med kids brukar vara hos oss.. Dom har dessutom en Pontoon boat, typ en båt som flyter på stora bojor men den går ända snabbt, rymmer en massa människor dessutom : ) 
   På fredagkvällen var jag, Jackie & Ed och åt på en restaurang i närheten - mums. Sen åkte jag Ed, Steve & hans barnbarn ut med den stora båten & myste medan solen gick ner. 
   När vi kom tillbaka hade Vince & Kristy med deras Jack & Kathrine och Lisa & Jeff med deras tvillingar Connor & Kaden (+hunden Jake) kommit - så kul att få träffa dom ! Sist jag såg Vince & Lisa (Jackie & Eds barn) var 97 då de hälsade på oss i Sverige. Så nu var alla här som skulle bli här över helgen så nu kunde helgen börja på riktigt : ) Haha !
   På lördagen väckte såklart barnen mig väldigt tidigt, haha. Jag började dagen med en runda runt sjön, så skönt ! Annars under dagen så har jag åkt båt, badat (BRÄNT MIG REJÄLT), umgåtts med barnen & brudarna eftersom grabbsen fixade trampolinen.. En liten parantes är att jag också tog Golf bilen och tog en sväng om med kidsen. De flesta runt sjön har en golfbil, väldigt behändigt faktiskt. I like it ! På kvällen firade vi Happy Fathers Day (farsdag som var i söndags). Hoppas du fick mitt sms pappi <3 : ) ! 
   Söndagen bestod av en hel del städning (aldrig sett någon städa så mycket & så noggrant som Jackie) och sen packade vi in oss i bilarna och drog hemåt.. Väl tillbaka i stan besökte vi Vince & Kristys hus och sen Christi & Clints hus. Sen var vi på apoteket & köpte grejer till mig som kunde lindra solbrännan, gör btw riktigt ont ! 
   Sen så fick jag skjuts hem till Teresas place som förresten om jag inte sagt det är mitt "bashem". 
   På kvällen började det regna så då hoppade vi in i bilen & åkte för att köpa glass, mums vilken god glass ! Lööv it. 
   Vädret här är väldigt lustigt, ena stunden är det jätte fint väder men nästa sekund kan de regna men sen bli fint igen. Som t.ex. i torsdags hade vi en tornado här och dagen därpå, fredagen var de jätte fint väder. 
Jaja, nog skrivet om denna helg : ) 
kommentera eller maila mig om de är något spec. ni vill veta som ni kanske vill jag ska skriva om ! 


hej å hå nu går jag här..

hej å hå nu går jag över här..
haha, vilken mening men skulle bara visa er som ni ser att jag kan skriva med å, ä & ö nu : )
Har fixat det så de blir lite lättare för er att läsa ! 
Nu har jag precis packat/gjort mig klar & ska äta lunch me tjejerna. 
Sen blir skjutsad till Jackie där vi därifrån åker till "Lake House"
Trevlig helg allihopa ! Kram

tornado i Kansas.

Igar var vi som sagt pa "swimming meet" eller vad dom nu kallar & stavar det.. Det ar iaf en slags simtavling som de har en gang i veckan nu under sommaren.. Jag var funktionar - tog tiden pa bana fem.. Colleen & Kelly simmade : ) - duktiga btw !
Vi hann dock bara igenom halva tavlingen (annars haller den pa fram emot 22.30 typ) for sen blev de daligt vader, typ blixtrade & askade + att dom forvarnade for tornado.. Da brots tavlingen & vi akte till Taco Bell - favorit, helt klart ! Dar kakade vi, mums !
   Sen sa borjade det tjuta over hela staden (varningssignalen for tornado) sa da sprang vi till bilen & pa vagen hem gick Teresa igenom reglerna ifall de skulle komma en tornado.. Val hemma satt vi vid tv:n och kollade hur nara den var, nyheterna alltsa, den var 20 km bort sa vi skulle nog troligtvis inte drabbas men vadret var anda hemskt.. Jag, Teresa & Roxan satt ute pa verandan (under tak, skydd) och kollade pa vadret - sa haftigt ! Aldrig sett sa mycket regn eller blixtrar - wow.. Tjejerna kollade pa film, var med en stund men jag hade sadan fruktansvard huvudvark, madde riktigt illa dessutom..
   Nar klockan var typ 23.00 tog vi bilen & akte ut och kikade i omradet, sag att massa trad lag tvars over gatan bara nagon gata bort fran oss, sa blasten hade varit riktigt illa men an sa lange har inte vi drabbas nagot sa farligt iaf.. 
   Sen nar vi kom hem gick jag och la mig direkt eftersom jag inte madde na bra alls, tack & lov sa somnade jag rattsa snabbt iaf..
   Idag skulle jag ha foljt med flicksen till Bibel Camp igen men orkade verkligen inte sa jag ar hemma sjalv (eller Teresa kom precis in genom dorren.) Var iaf hemma sjalv en stund da jag suttit och spelat lite piano, skon avslappning. Maste bara saga att jag at min forsta amerikanska voffla (eller hur stavar man pa svenska?) med sirap i morse, mums ! 
Nu ska jag ga & se hur det gar for Teresa som sitter med bokforingen pa Andys foretag.. Hinner kanske skriva nagot mer innan jag aker till Lake House - drar nog dit runt en 13.00 - nu ar klockan 9.41 tror jag..
   Forresten Erik, haller verkligen med dig om att det ar lite drygt att inte ha dom dar tre bokstaverna, men de funkar for er hoppas jag ! Kul att du laser har forresten, gor mig glad !
hejs.

Having fun.

Kort sammanfattning om gardagen:
Nog for att jag tillbringade den mesta tiden pa flygplan men var ju faktiskt ocksa i Chicago nagra timmar - det var trevligt, pa en av varldens storsta flygplatser men jag gick faktiskt aldrig vilse, de gick alldeles utmarkt.
Jackie plockade upp mig pa flygplatsen i Kansas och sen akte vi till Teresa (dar jag bor nu). Pa kvallen gick vi familjen (forutom Roxan som jobbar efter skolan) ut & kakade och de var da verkligen en upplevelse, haha !
Maste bara beratta vad din viktigaste regeln ar har i huset, typ de forsta dom sa pa rundvisningen i huset :) Jag ar ju som en i familjen nu, man gar och tar sig mat eller vad som helst nar man vill - det ar bara middagen som vi ater tillsammans, oftast ute pa nagon restaurang eller take away food. Men iaf, den som tar den sista mjolken (den ar god faktiskt) MASTE ga ner i kallaren och hamta en ny flaska, annars ar man dodens - haha..

Idag gick jag upp tidigt for att packa iordning lite pa mitt rum for att sedan aka ivag.. Mitt rum ar forresten alldeles utmarkt, jatte skon sang med en dunkudde (ar ocksa en stor grej har, att jag var tvungen att kanna pa alla deras kuddar for att valja vilken som passade mitt huvud typ lagga mig ner och prova, dom gav sig aldrig.. haha) jag har tv pa rummet med typ 9000 kanaler, perfa ! Egentligen sa ar det Colleens (en av tvillingarna som jag umgas med) rum men hon har flyttat ut alla sina grejer bara for att jag ska bo har sa mycket i sommar.. Sa jag har flera garderober och en ar som ett Dressing room, nu ar det bara massa klader som saknas men de ska jag forsoka inhandla sa fort som mojligt.
Idag har vi iaf varit pa Bibel Camp. Tvillingarna, Colleen & Kelly, gar i en katolsk skola ( som typ alla gor har, nagon religios skola - vi pratar om USA :P) och har nu sommarlov men hjalper till pa skolans/kyrkans Bibel Camp for den har veckan.
I were in the Snacks Group - oj engelska, jag hade alltsa hand om "Snackset" tillsammans med nagra harliga manniskor, Colleen and Kelly var i en annan grupp.. men men, jag hade anda kul + att jag fick lara kanna massa nytt folk.. :) Som Snacks (Mellanmal) serverade vi candy, apples and pop corns ! haha - america again !
Efter Bibel Camp sa akte vi tre hem men dar var vi hemma sjalva sa vi lagade lite mat, okej dom stoppade in en pizza i ugnen - haha.. dom berattade ocksa att dom hade atit pizza varje dag hela den har veckan ! Och var chockade over att pizza i Sverige var onyttigt.. Just ja - till pizzan at dom dessutom chips istallet for sallad, haha !
Efter lunchen kom "Lady" (don't now her name, just Lady) och skulle prata med flickorna angande nasta termin i skolan, ga i genom lite matte & sant for att kolla vart dom ligger sa da drog jag pa mig joggingskorna & gick/spran runt lite har pa omradet, det var skont ! Nu har vi nyss spelat Monopoly och det slutade med att vi satt i koket och kastade pengar runt oss, haha, sa vi slutade helt & hallet tillslut.. Nu har tjejerna bytt om for att vi ska ivag & sporta - simning idag !
Sa jag borde kila harifran nu & gora mig klar, har inte ens duschat efter min runda an - haha..
Kanske skriver lite senare, puss sa lange.

Framme i staterna :)

Nu ar det kvallning & jag har nyss kommit tillbaka till Teresas hus dar jag ska tillbringa natten & faktiskt resten av veckan.. Sjukt stort hus med pool & hela kittet pa baksidan.. Alskar det verkligen har ! Dock sa ar jag jatte trott nu, resan har varit jobbig eftersom jag bla. spydde 5 ganger for att det var mycket turbulens uppe i luften sa de blev jobbigt for mig.. Sen har jag atit en jatte fet maltid har ocska, japp - jag ar ju i USA sa jag maste val lara mig forr eller senare.. (jag rakade saga att jag var lite hungrig & da lassade dom upp rejalt med mat, helt galet.. men men det var kul att testa pa en riktig amerikansk restaurang) Som sagt, jag ar bade trott & har ont i magen efter all mat & spya idag, haha, frasch jag ar.. men aja.. whatever.. Sa jag ska faktiskt ga & lagga mig snart for i morgon ska vi upp tidigt & massa saker ska handa - ser fram emot  morgondagen!

Hoppas ni har det bra dar hemma, vi hors snart igen.. pusshej


Snart åker jag.

Tillbringat en timme med ett Gossip girl avsnitt - sjukt bra, love it. 
Gabriella har varit här och vi har tagit farväl, saknar henne redan !
Plus att jag har haft mitt samtal med Linnéa - lovely girl <3 : ) 
Sverige har vunnit en match, hallelujah !
mamma & pappa har kommit hit & sängarna står på plats så nu ska vi snart sova. 
Imorgon lämnar vi Uppsala vid sjutiden - 10.15 går planet så ring innan de om ni vill.. 
Nästa gång jag skriver så är jag antingen på Arlanda, Chicago eller framme i Kansas : ) 
Pusshej ! 

God morgon folket.

Galet vad tungt det var att komma upp idag, riktigt jobbigt. 
men duktig som jag är slet jag mig upp, hoppade in i duschen, skriver några rader nu för att snart gå & äta frukost med plugget.. Ska tralla ner till skolan om några timmar för att skriva ett BTT prov, Bibel Teologi & Troslära. Jag är inte alls förberedd så vi får väl la se hur det går.. + att jag tydligen ska hålla ett tal idag om abort, opps-  inte heller förberedd.. 
också har jag alla inlämningar som jag ska ge till olika lärare idag, 
hoppas på att det blir finito klart sen ! 
I natt kommer mamsen & papsen hit efter Dalagården för att slumra till några timmar i min lägenhet sen så skjutsar dom ju mig till ARLANDA  i morgon bitti - wweeehhoo !

nu kurrar magen & plugget stressar mig, lär rusa. 


klockan är nu snart 17.00 & jag har kommit hem till lägenheten & får göra precis vad jag vill - no more plugg :D
Har fått SOMMARLOV på riktigt nu, skrivit prov & gjort muntliga redovisningar & lämnat in sista grejerna.. 
Så nu är jag fri som en fågel & kan åka till USA :D Uuuuuunderbar känsla ! 
Mor & Far kommer i natt men innan dess ska jag hinna med lite packning, blogg/bilder/mail m.m., GOSSIP GIRL & såklart blir de att kika på matchen, heja Sverige ! hej så länge. 

tillbaka i Uppsala.

Nu har jag varit i Ludvika nästan två veckor på lite sommarlov- underbart !
Fast nu är jag tillbaka här i Uppsala för att skriva lite prov (sommarskolan) & 
lämna in några uppsatser. 
Sen på onsdag bär de av till USA - WWEEEEEHOOO, äntligen ! 
Har ju min hemsida där jag bloggar sen tidigare, men den här bloggen får bli 
min speciella USA blogg : ) 
jaja, nu ska jag fortsätta plugga lite företagsekonomi för att sedan springa ner till skolan & 
kladda ner de RÄTTA svaren på provet.. 
Ha en blåsig men bra dag, kramhej !


skaffat mig en blogg.

Nu var det då dags för mig att åka till USA & därmed ordnade jag mig en blogg. 
Här tänkte jag skriva & berätta ,för den som är intresserad, om mina dagar där borta i staterna, enjoy ! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0